Kış sezonu trendlerinde geçmişi anımsatan ve yüzlerinizde gülümseme bırakan parçalar öne çıkarak modern ve gösterişli bir hava oluştururken, kışlık elbise modellerinden bazıları ışığınızı yansıtacak bazıları ise en yoğun günlerde bile sizlere yapabileceğiniz spor şık kombinleri öğretecek!

Elbise kışlık tasarımlar sezonun en popüler parçaları arasında yerini alır. Kış mevsiminde elbise giyilemeyeceğine düşünüyorsanız birbirinden özel parçalardan oluşan kombinlerin sizleri şaşırtacağından emin olabilirsiniz. Kış tasarımları arasından sizi sıcak tutan kumaşları tercih etmeli ve doğru aksesuarlarla kendinizi yansıtabilmelisiniz. Kış kombinlerinin nasıl olması gerektiğini adım adım anlattığımız bu yazıyla, gelin trendlerin neler olduğunu ve nasıl kombinleyeceğinizi sizlere aktaralım! 

Kışın Giyilen Kıyafetler Nelerdir?

Yaz fotoğrafları, plaj çantaları ve rengarenk kıyafetler bir kenara dursun, şehirleri bembeyaz yapan kış mevsiminde neler giyilir onu konuşalım. Sonbahar sezonu bitimi ile yeni dönemde hangi kıyafetler giyilir sizler için bir araya topladık. Kış mevsiminin olmazsa olmazı bol kazaklar, soğuk günleri yansıtan o nahif aurasıyla dolaplarınızda yer edinmeyi bekliyor. Ayrıca etekler, pantolon ve türlü tayt modelleri de farklı stilleri yansıtabilen gözde kış parçalarıdır.

Elbise sezonu bitti demek yerine dış giyim kategorisi içerisinde yer alan kış tasarımlarını inceleyerek soğuk havalarda içinizi ısıtacak bir tarz oluşturabilirsiniz. Kışlık mini elbise modelleri sizlere yazı anımsatan renkleri ile sezonun soğuk günlerine özel olarak tasarlandı. Özel günlerde, okulda ve işyerlerinde kışlık elbise modellerini giyebilirsiniz.

Elbette ki kış sezonu içerisinde etekler, deri pantolonlar, taytlar mevsime uygun olarak giyilebilir parçalardır. Kış sezonu modası, sizlerin tarzınızı yansıtan, vazgeçmek istemediğiniz yaz mevsiminin renklerini ve parçalarını kış mevsimine uyum sağlayan hâliyle trendlerini yarattı. Pantolon giymek istemediğiniz o kış sabahları için başka bir seçenek var ki o da taytlardır. Tayt kombinleri kış mevsimi için ideal parçalardır. Botlar ve özellikle çizmeler ile spor havasından çıkan tayt parçaları uzun kazakların altına müthiş bir kurtarıcı olarak kullanılabilir. 


Kışlık Triko Elbise Modelleri İle Soğuğa Meydan Oku!

Kadın kış kombinleri denilince elbise modelleri veya etek tasarımları aklınıza gelmeyebilir. Dönemlerin en popüler parçalarından biri olan kışlık triko elbise modelleri, bu sezon kendini tekrar hatırlatarak kış mevsimini sizler için daha romantik hâle getirir. Kışlık elbise modelleri içerisinde triko tasarımlarla da sıkça karşılaşılabilir. Triko, özenle seçilen yünlerden oluşan bir kumaş türüdür. Kullanılan parçalardaki triko kumaş ayrıcalığı vücudu sıcak tuttuğundan sıkça tercih edilir.

Elbise Üzerine Kazak Kombinleri Nasıl Yapılır?

Kışlık elbise tasarımları kombin yapılması zor olan parçalar arasında sayılabilir. Fakat günümüz modası ezberlenmiş kalıpları sildiğinden en şık parçalarda bile salaş bir görünümü ortaya çıkarmaya müsaittir. Kendi tarzınızı yansıtmak ve her an şık olmak adına kışlık elbise tasarımlarından yapacağınız kombinler size özel olmalıdır.

Kışlık elbise kombinleri yapılırken farklı detaylarla parçalarınızı daha farklı boyutlara taşıyabilirsiniz. Kazak gibi kış sezonunun temel parçalarını elbiselerin üstünde tercih etmekten çekinmeyin. Kaşe uzun kabanlar ile pratik şıklığı yakalayarak gösterişsiz fakat tarz bir havayı yaymak bu kombinlerle kolaylaşır.

Kış elbise kombinleri düz kazak ile tercih edilebildiği gibi farklı fonksiyonlarıyla da ele alınır. Kısa kışlık elbiselerinizin üstüne gömlekleri giyebilir daha sonrasında da kazakla kombini tamamlayabilirsiniz. Klasik fikirlerle tarzınızı yansıtabileceğiniz gibi aykırı stillere de kucak açan bu sezona bayılacaksınız!

Uzun Elbise Üzerine Kazak Kombinleri

Uzun elbiseler kış mevsiminde farklı çeşitler ve şekillerde kombinlenebilir. Kışlık uzun elbise çeşitleri tüllü, desenli, yırtmaçlı, dar kesim ve kalem model gibi birden çok çeşitten oluşur. Her birinin kendine özel kumaşları, kesimleri ve kalıpları vardır. Kışlık kombinlerde göterişli bir hava oluşturmak adına vücudunuzu tanımalı ve sizin için en doğru kalıpta olan modeli seçmelisiniz. Uzun hatlarınızı belli eden düz kesim kışlık elbise üstüne, yarım dökümlü bir kazak giyerek okulunuza gidebilir ya da bir kahve içmeye çıkabilirsiniz. 


Siyah Elbise Nasıl Kombine Edilir?

Siyah rengi herkes farklı sebeplerle sever. Bazıları siyahın asaletini severken bazıları ise siyah rengin daha zayıf gösterdiğine inanır. Bu sebeple siyah kışlık elbise modellerinin sevilmemesi için de sebep yoktur. Herkesin giyebileceği farklı versiyonlarıyla sezonun en kullanışlı parçaları arasında siyah tasarımlar da yerini alır. 

Siyah botlar ve siyah çoraplarla oluşturulabilen takımları, klasik tarzdan hoşlanan kişiler tercih edebilir. Uzun siyah elbiseler, kalın kemerler ve dikkat çekici montlar da kışlık kombinlerde tarzınızı ortaya çıkarmak için kullanabileceğiniz mükemmel bir parçalardır. Kış aylarında her güne özel kombinler hazırlamak adına kullanışlı siyah elbiseleri gözünüzden kaçırmayın!

Triko Elbise Kombinleri

Bayan kışlık elbise tasarımları arasında en çok triko modeller dikkat çeker. Trko tasarımlar, kullanışlı modelleri ve duruşunun sağladığı görsel avantajları sayesinde sıkça tercih edilen parçalar arasındadır. Triko elbiselerin kalıbı kişinin vücut şekline uyum sağlaması adına daha esnek şekilde hazırlanır.

Kışlık triko elbise tasarımlarını kombinlemek için kullanılması gereken diğer parçalar, ürünün desenine göre değişkenlik gösterebilir. Sade renklerde hazırlanan triko bir elbise, kısa botlar, bel inceliğini belli edecek kalın kemerler veya fularlar kullanılarak kombine edilebilir. Genellikle uzun triko elbiseler kaşe montlar ile kombinlendiğinde daha klas bir hava sunar. Bunların aksine uzun bir triko elbisenin üzerine yünlü, kalın, boğazlı bir kazak da tercih edilebilir.

En Tarz Kışlık Elbise Modelleri Nelerdir?

Kışlık elbise modelleri bu sezon sizler için hem modern elbiselerle hem de vintage tarza hitap eden tasarımlarla karşınıza çıkar. Bu yıl süslenmekten çekinmeden payetli elbiseleri kullanabilirsiniz. Pullu ve simli kışlık elbise tasarımları, sezonun en trend parçaları arasına girmeyi başarmış durumdadır. Işığınızı payetli elbiseleriniz ile tamamlayarak özel günlere kendi damganızı vurabilirsiniz.

Eski yılların romantik aurasını tekrar hatırlatacak kışlık ekose elbise ise 70’lerden gelen esintileriyle unutulmaz günlere geri dönmenizi sağlayacak. Okulda ya da kahvenizi içmeye çıktığınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu parça, sezonun en gözde tasarımları arasında yerini alıyor. Ekose desenini sadece elbiselerde değil bu sezon her yerde görmeye hazırlanın!

Ekose dışında kendini unutturmayan bir desen daha var ki o da hiç şüphesiz leopardır. Leopar deseni bu kış sezonundaki tasarımların üzerinde sıkça göreceğimiz bir parça olarak trendlerin arasındadır. Tek parça olan leopar desenli elbiseler yılbaşı için ne giyeceğinize belki de fikir olur ne dersiniz? “Klasik bir hava yakalamak istiyorum, benim tarzım bu modaya hiç uymuyor mu?” diye soracak olursanız elbette ki uyuyor!

Bu sezon kışlık elbise modelleri, desenlerden ve payetlerden ibaret değil. Dümdüz siyah elbiseler ve triko tasarımların hepsini kendi imzanız ile trend yapabilirsiniz! Bu sezon modası tam da sizin tarzınızı yansıtacak!


Kışlık Elbise Nasıl Kombinlenir?

Kış kombinleri bayan parçaları açısından erkeklere göre geniş bir yelpazeye sahiptir. Çok çeşidin olması da bazen kombin hazırlarken kafaları karıştırabilir. Trendler belirlendiğine göre gelin kışlık elbise kombinleri nasıl yapılır sizler için önerilerde bulunalım!

Şehirler karla kaplansa da beyaz renkli elbiseler giyebilirsiniz. Beyaz triko elbise ve çizmelerin üstüne kahve tonlarında kaşe bir mont sizlere klaslığı öne çıkaran bir kombin hazırlama fırsatı sunar. Kışlık elbise tercih ettiğinizde siyah klasik kombinler yapabildiğiniz kadar canlı renklerde bu sezonda sıkça karşımıza çıkar.

Payetli parlak elbiseler kısa veya uzun fark etmeksizin suni kürkler ile kolayca kombinlenebilir. Triko elbiselerinizi uzun deri montlar ve postallarla birleştirebileceğiniz gibi spor hava yakalayabilmek için ayakkabı tercihinizi bot çeşitlerinden yana kullanabilirsiniz. Mont olarak da uzun kaşeleri tercih ederek şıklığınızdan da vazgeçmek zorunda kalmazsınız.

Spor şıklıktan bahsetmişken elbette ki uzun veya kısa sade elbiselerinizi kış için salaş kazaklarla birleştirerek günlük hayatınızda kullanabilirsiniz. Kazak modelleri ile elbisenize farklı havalar katabilir ve bunların yanında aksesuar olarak bel kısmında size yakışan kemerlerle kombinlerinizi çok daha kullanışlı hâle getirebilirsiniz.


Kombin Yapamıyorum Ne Yapmalıyım?

Kış kombinleri yapmak mevsimden kaynaklı sebeplerle biraz daha zorlayıcı olabilir. Soğuk hava şartlarıyla daha spor giyinmek isteyebilirsiniz. Fakat spor giyindiğiniz anda şık olmak da sizlerin elindedir. Her kombinde ana parçalar etkin olduğu gibi aksesuarlarda büyük önem taşır. Kemerler, şapkalar, küpeler, atkılar ve daha birçok parçanın yardımıyla kombinlerinizi farklı versiyonlara taşıyabilirsiniz.

Kış kombinleri kadın trendlerini takip ederek sezonun damga vuran parçalarına aşina olabilirsiniz. Bu sayede alışveriş yaparken tercihlerinizi sezonun trendlerine uygun şekilde seçersiniz. Seçilen parçaları kombinlerken asıl tasarım üzerinden detayları belirlemek için ürün detaylarından faydalanabilirsiniz. 

Siz de Onze Kadın Giyim Mağazası aracılığıyla dilediğiniz kış kombinlerini yapabilir, beğendiğiniz ürünleri hemen üzerinizde görebilirsiniz.