Vücudunuzu iyi tanıyarak zayıf gösteren elbise modellerinin hangileri olduğuna kendiniz karar vererek tarzınızı yaratmak sizin elinizde. Yazının devamını okuyarak elbiseler hakkındaki küçük tüyoları uyarlayabilir ve daha bilinçli seçimler yapabilirsiniz.

Zayıf görünmek istiyor fakat hangi elbise modellerini tercih edeceğinizi bilmiyorsanız birkaç küçük tüyodan faydalanabilirsiniz. Kilo problemi sebebiyle elbise giymekten çekiniyorsanız püf noktaları Onze ile öğrenebilir ve tüm bu kalıpları yıkabilirsiniz. 

Oversize Kıyafetler ile Göbek Bölgesini Kapatın

Karın bölgenizden rahatsızlık duyuyorsanız ve bu aşamada kombin yapmakta zorlanıyorsanız kusurlu bölgelerinizi kapatan, zayıf gösteren elbise modellerinde karar kılabilirsiniz. Kalıplarının rahatlığı sebebiyle dar parçalardan çok oversize kesimler tercih etmeniz kilonuzu saklamanıza yardımcı olur.

Örneğin, haki rengi kargo pantolonun üzerine basic beyaz oversize bir tişört ile casual tarzın nabzını yakalayabilirsiniz. Tıpkı bu örnekte olduğu gibi doğru seçimlerle daha ince proporsiyonu elde etmeniz kolaylaşacaktır. 

Elbise giyerek istediğiniz inceliği yakalayabileceğiniz ve daha zayıf görünmenizi sağlayacak ürünler her sezon üretilir. Bunlardan biri oversize elbise modelleridir. Sizi olduğunuzdan daha geniş gösterdiği doğru olsa da bu tarz modeller, farklı aksesuarlarla çok çeşitli kullanıma açıktır. Oversize tasarımları kemerler ile zayıf gösteren elbise hâline getirip kombin havasını değiştirerek tarzınıza uyarlayabilirsiniz.

Oversize zayıf gösteren elbise modelleri bulunur kadınların üzerinde.

Derin Dekolteli Kıyafetlerden Kaçının

Doğru kullanılan dekolteler ve özellikle elbise yırtmaçları, zarif görüntüsünün yanında zayıf göstermesiyle de bilinir. Zayıf gösteren elbise anlayışı aslına bakıldığında büyük bir yanılsamadır. Vücut proporsiyonunuza uygun elbise modellerinin zayıf göstermesi ile ince görüntüyü elde edersiniz. Aksi hâlde seçiminiz sizleri memnun etmeyerek özgüveninizi zedeleyebilir. 

Kendinize uygun zayıf gösteren elbise arayışı içerisindeyseniz küçük tüyolarımızı okuyarak fikir edinebilirsiniz. Örneğin göğüs ölçünüz büyük ise boğazda biten yuvarlak yakalar yerine “V” şeklindeki aşırıya kaçmayan dekolte elbiseleri tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde kum saati bir vücut görüntüsüne sahipseniz de kemerler ile belin ince görünmesini sağlayabilirsiniz. Kemerlerle yapılan ufak hilelerle vücut proporsiyonunuzu ortaya çıkarabilirsiniz.

Dekolte olmayan ve zayıf gösteren elbise modelleri bulunur kadınların üzerinde.

Boyuna Çizgili Kıyafetleri Tercih Edin

Zayıf gösteren elbise modellerinde seçim yaparken dikkat etmeniz gereken unsurlar vardır. Özellikle çizgili desenlerde tercihler yapmak istediğinizde doğru yönü vücudunuza göre seçmek oldukça önemlidir. Boyuna çizgili kıyafetler kişiyi daha uzun gösterdiği gibi zayıflık hissini de oluşturur. Özellikle geniş basenlere sahipseniz yan çizgili kıyafetler yerine dikine olanları seçerek doğru proporsiyona ulaşabilirsiniz.

Boyuna çizgili ve zayıf gösteren elbise modelleri bulunur kadınların üzerinde.

Kusurları Ortaya Çıkaran Kumaş Seçimlerinden Kaçının

Her kadının isteği vücudu zayıf gösteren elbise modelleridir. Özel bir gün ve davet için zayıf gösteren abiye elbise modelleri araştırıyorsanız vücut şeklinize uygun kesimler kadar seçeceğiniz kumaşlar da çok fazla önem arz eder. Örneğin saten elbise gibi kaygan ve hatları belli eden kumaştaki elbiselerden kaçınmanız gerekir. 

Bu tür durumların asıl sebebi satenin kusurlu bölgeleri olduğundan çok daha dikkat çekici hâle getirmesindir. Tercih edebileceğiniz elbiselerin kumaşları hakkında alışverişten önce araştırma yapabilir ve doğru kıyafet seçimleri için bu parçalar üzerinde eleme yapabilirsiniz.

Farklı kumaş türleri ile zayıf gösteren elbise modelleri bulunur kadınların üzerinde.

Basenleri Zayıf Gösteren Alt Giyim Ürünlerini Tercih Edin

Basenlerinizi zayıf gösteren elbise, etek veya alt ürün seçimleri yapmak tahmin edildiğinden zor değildir. Pantolon tercihleri yapacağınız zaman basenin daha zayıf durması için yüksek bel model seçimine önem vermeniz en doğrusudur. Bu tasarımlar beli daha ince göstererek basenlerinizin olduğundan daha zayıf şekilde algılanmasını sağlar.

Elbise giymek istediğinizde ince görünmeyi hedefliyor ancak basenleriniz size engel oluyorsa yanlış tercihleri gözden geçirmeniz gerekir. İnce görünmeyi ya da daha kıvrımlı hatlara sahip olmayı yakalamak oldukça kolaydır. Örneğin, bel inceliğini ortaya çıkaracak yüksek ve dar görünümlü etekler ya da zayıf gösteren elbise modelleri ile vücudunuz için en doğru görüntüyü yakalamak mümkündür.

Basenleri zayıf gösteren elbise modelleri bulunur kadınların üzerinde.

Siyah Elbiseler Tercih Edin

Zayıf gösteren elbise modellerinde renkler de oldukça önemlidir. Asaletin rengi olan ve kişinin zayıf görünmesini sağladığına inanılan siyah tonlar, doğru kullanıldığı takdirde bu görevi yerine getirir. Aksi hâlde vücut hatlarının yanlış görünmesine yol açabilir. 

Vücudunuza seçeceğiniz doğru kalıptaki modelin rengi siyah ise duruşu olması gerekenden daha ince gösterecek ilizyonu sağlar. Dolayısıyla seçtiğiniz elbise modelinin vücudunuza yakışması hâlinde renk konusunda siyah olanı tercih etmeniz gerekir. Bu ufak hile çoğu kusurunuzu kapatmanın yanında sizi olduğunuzdan zayıf gösterebilir ve kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Siyah renkli ve zayıf gösteren elbise modelleri bulunur kadınların üzerinde.

Vücudu Saran Elbiselerden Uzak Durun

Vücudu saran elbiseler genellikle ince bele sahip olan kişiler için önerilir. Vücudu sarmasıyla, zayıf gösteren elbise şeklinde bilinen bu model bazıları için riskli olabilir. Özellikle göbek bölgenizi kusur olarak görüyor ve kapatmak istiyorsanız beli saran modeldeki elbiseleri seçmeniz doğru olmaz. Diğer türlü kusur gördüğünüz göbek bölgesini kalın kemer gibi aksesuarları kullanarak kapatabilirsiniz.

Renk Seçimi Konusunda Dikkatli Olmak Önemli

Zayıf gösteren elbise renkleri konu olduğunda siyah modeller daha ön plana çıkar. Koyu renklerin kişiyi daha zayıf gösterme durumu elbette ki doğrudur. Fakat vücudunuza doğru modelde elbise seçmediğiniz sürece rengi ne olursa olsun sizleri daha zayıf göstermez. 

Örneğin, duruşunuzu daha ince gösteren bir elbise modeli buldunuz ve beyaz rengini denediniz. Beyaz renk kusurları kolayca belli edebildiği için kendinizi iyi hissetmemenize sebep olabilir. Dolayısıyla kusurları belli etmeyen renkleri uygun modellerde tercih etmek sizin için daha avantajlı olur.

Onze, çeşitli tasarım skalasıyla her kadının aradığı ürünü bulabileceği bir adrestir. Zayıf gösteren yazlık elbise modelleri, boyuna çizgili pantolonlar ve daha birçoğu Onze kadın giyim mağazasında sizleri bekliyor.

Farklı türdeki elbiseleri incelemek ve avantajlı indirim fiyatlarından haber almak istiyorsanız Onze kadın giyim mağazası online sitesini ziyaret edebilirsiniz. Unutmayın her kadın kusur gördüğü özellikleriyle güzeldir.